Dagens østersfangst vurderes

Sønderjyske mestre i Petanque

Oprettet af: Ballum Idrætsforening
D. 08-10-2016

Petanque spillere fra Ballum idrætsforening kom helt til tops ved de Sønderjyske mesterskaber i Åbenrå lørdag.

Alle tre hold fra Ballum havde kvalificeret sig til de Sønderjyske mesterskaber. Knud Brodersen og Knud Kristensen, Ole Ehmsen og Kaj Sørensen,hvor Kaj Sørensen måtte have reserve på grund af en operation i sin skulder så reserven blev Gotfred Schou. Begge hold spiller i A rækken. I B rækken var det Joan Ehmsen og Anna Marie Kristensen. Alle tre hold skulle hver spille 5 kampe i deres gruppe og Knud Brodersen og Knud Kristensen vandt 4 kampe i deres A række og blev Sønderjysk Mester og skal til næste år spille i Mesterrækken. Joan Ehmsen og Anna Marie Kristensen vandt også 4 kampe i deres B række og blev  Sønderjysk mester og skal til næste år spille i A rækken. Ole Ehmsen og Gotfred Schou vandt 2 kampe og det rakte ikke til medalje. Til lykke med de flotte resultater. 

Fredag aften havde Ballum I.F. arrangeret nat petanque i anledning af Tønder kulturuge. Emnet var lyset og derfor blev det til natpetanque, hvor man spiller i mørke og kun må lyse på den lille "gris" som man skal komme så tæt på som muligt. Der var 12 spillere tilmeldt og man spillede 3 runder fra kl. 20.00 .- til 23.00, hvor man kl. 19.00 begyndte med aspargessuppe og til afslutning fik kaffe og kage. En rigtig hyggelig aften med spillere fra både Ballum,. Bredebro, Haderslev, Felsted og Åbenrå.

Søndag den 9. okt. kl. 13.00 er der igen DGI vinspil i petanque stalden i Østerende 17,  Sidste søndag den 2. okt. dystede 22 spillere om 6 fl. vin. Da var der ligeledes spillere fra hele Sønderjylland.

Ballum I.F. er rigtig glad for den store opbakning der er omkring petanque stalden og vil her igennem gerne takke alle der i anledning af indvielsen og eventen Virke Ved Vadehavet har givet opmærksomhed af den ene eller anden slags. Tak til alle jer frivillige der har hjulpet, tak til sponsorer og samarbejdspartnere og petanqueklubber og til alle jer der lige kigger forbi. Vi håber at rigtig mange vil få glæde af og benytte stalden til petanque spil for familier, sammenrystningsture og. lign.

Kommentarer

Log ind for at skrive en kommentar