Ballum-Astrup diget ved Ballum Sluse, med Rømø dæmningen i baggrunden.

Turisme i Ballum

Der sker altid noget i Ballum og omegn.

I Juni afholder vi den årlige byfest, hvor der er masser af aktiviteter og forfriskninger på sportspladsen. Det er ligeledes om sommeren der arrangeres guidede ture ved Vadehavet og i Ballum Enge.

I vinterhalvåret arrangeres der hyppigt foredrag af både lokal og national karakter.

Endelig har Ballum de seneste år, blevet et "Dansktoppens Mekka", med Ballumhus som trækplaster for dansktopmusikere og fans fra hele landet. Ballum huser også flere af disse musikere.

På disse sider, kan du få en forsmag på, hvad der venter dig af naturrige oplevelser i vores Landsby ved Vadehavet.

God fornøjelse.
Vi ses i Ballum!

Velkommen til Ballum

Oplev Ballum og omegn:

Find den relevante information i vores kunstneriske brochure. Overnatningsmuligheder, spisesteder, seværdigheder.

Velkommen til Ballum

Ballums spor i landskabet:

Udforsk det 15 km. netværk af stisystemer der fører dig på kryds og tværs i Ballum og dets omliggende natur. Bænke, informationstavler og udkigstårne krydrer din vandre eller cykeltur på bedste vis.

Velkommen til Ballum

Oplev Ballum og omegn:

Tag med på østerstur, oplev de store stæreflokke eller få en guided tur ved bevandingsmøllerne i Ballum Enge. Sjov og lærerig naturvejledning finder du ved Vadehavssmedjen, Bunti 18 i Bunti-Ballum.

Kontakt Erhardt Ehmsen på
tlf: 21 47 92 68

Velkommen til Ballum

Nationalpark Vadehavet:

Ballum er nærmeste nabo til Nationalparken, og Vadehavet byder på et utal af naturoplevelser. Oplev Nationalparken fra strandkanten, spadser en tur på den tørlagte Vade, tag på kano/kajaktur i Vadehavet og på Brede å.

Gratis Kikkert

Ved stranden i ballum står en kikkert til fri afbenyttelse. Den er så kraftig, at du kan se aktiviteterne på Rømø havn 7 km. væk!

Velkommen til Ballum

Ballum Sluse:

Ved Ballum Sluse står du i første række til en af de bedste fugleoplevelser i Nationalparken. Du kan også være heldig at opleve sæler i den gamle sejlrende. Kurven ovenfor viser den aktuelle vandstand ved Ballum Sluse.

Velkommen til Ballum

Spil fodboldgolf:

For alle aldre med lyst til noget nyt og spændende. Find et par fastsiddende sko, og med en bold vil du opleve flere timers sjov med at få bolden i hul med færreste spark på den smukt beliggende 18 hullers bane med spændende forhindringer.